Elke kinderopvang werkt met een beleid. Op deze manier werkt iedereen binnen een organisatie op dezelfde manier.
Om pedagogisch medewerkers Mediawijs op hun groep te laten werken is het hebben van een mediabeleid van cruciaal belang.
Aangezien mediawijsheid een relatief nieuw begrip is binnen de kinderopvang kan het schrijven van een beleidsstuk daarover een uitdaging zijn. Graag help ik jou en jouw organisatie met deze uitdaging. Dit doe ik door jou de handvatten te geven zodat jij een Mediabeleid schrijft die werkbaar is voor directie, pedagogisch medewerkers en kinderen, maar waar ouders ook geheel achter staan.

Ook is het mogelijk dat ik een mediabeleid ga schrijven voor jouw organisatie. Tijdens dit proces zal ik dan ook in gesprek gaan met directie en pedagogisch medewerkers, zodat het een beleid wordt wat werkbaar is voor iedereen. Doordat ik het beleid voor jou schrijf, kun jij je als leidinggevende richten op andere belangrijke zaken.

Wil je meer informatie?
Vul dan onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op!
Vergeet niet op het formulier te vermelden dat je informatie wilt over beleid.

5 + 8 =

× Hoe kan ik je helpen?