Soms weet je even niet meer hoe je iets moet aanpakken en een aantal tips en tricks kunnen jou dan wellicht verder helpen.
Op deze pagina vind je tips, tricks en handige E-books die jou kunnen helpen in de opvoeding van jouw kind(eren) rondom mediagebruik. Ook vind je hier handige en leuke websites die jou kunnen helpen in jouw media opvoeding.
Mocht je na het lezen van de tips nog meer ondersteuning nodig hebben dan kun je mij altijd een mail sturen.

Planners:

E-Books:

In dit E-Book kun je een aantal tips lezen die kunnen helpen bij het aanschaffen van een mobiele telefoon voor jouw kind.

Wat is Snapchat en is deze app wel zo onschuldig als het lijkt? Ik vertel je er meer over in dit E-Book.

Tips websites:

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende apps, maar welke is er nou geschikt en leuk voor mijn peuter? In dit E-Book deel ik een aantal van die leuke apps!

Op dit moment is dit E-Book in ontwikkeling. Binnenkort zal hij worden geplaatst.

Soms zijn wij ons er niet altijd van bewust hoe we ons moeten gedragen online. Dit E-Book kan daarbij helpen.

Op deze site staat de thuis opdracht van Digidoeners om een Avatar te maken. Super leuk om dit in een vakantie samen met jouw kind te doen. Kinderen in de bovenbouw van het primair onderwijs kunnen deze opdracht ook zelf heel goed doen.

Op deze website van Kennisnet staat heel mooi beschreven wat het fenomeen Gossip Girl is en een stappenplan hoe je roddel accounts kunt tegen gaan.

Op deze website vind je alles wat je als ouders/opvoeders wilt weten over populaire games. Alle informatie is gebundeld op één website, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

In de pers:

× Hoe kan ik je helpen?